No niin moro.
Mie oon Junnu, myös Bubuna, Pehvanssina, Bonona ja tusinalla muulla nimellä tunnettu. Ja nyt kun te kaikki tunnette minut jo näinkin hyvin voimme aloittaa itse vuodattamisen.

Päätinpä hakea vaihtoon, jotten aivan mammanpojaksi jäisi ja huomaisi vanhana patuna, notta ehä mie oo tehny mittää hienoa. Mihinkäs sitä sitten lähtis? No jonnekki kauas tietty. Länsimaat ei niin kauheesti nappaa ja kiinnostus vinkkareita ja niiden kulttuuria kohtaan on ollut huomattavan suuri jo penskasta lähtien. Kiinaan siis. Tarkemmin ottaen Shanghaihin. Vajaa 20 miljoonaa asukasta omaava tuppukylä on varmasti onnen omiaan ottamaan luulot pois Rollon kokoisen metropolin urbaanista asukista.

Jaa että lähtikö matkavalmistelut käyntiin kuten pitikin. No lähti tietenkin...Mitä nyt 2 päivää ennen lähtöä puhdistan puusilmäni ja huomaan että lento lähtee vuorokautta aikaisemmin kuin olin tähän mennessä kuvitellut. Hieman kiire tuli hoitaa asiat. Olihan tuossa nuita muitakin pieniä ropleemia, mutta onneksi sukulaiset ovat pikku Junnusta niin huolissaan ettei minun tarvinnut juuri muuta tehdä kuin nyökytellä päätä ja toistaa fraasia "kyllä kyllä.. muistan muistan..kyllä, pesen hampaat ihan varmasti joka päivä...joo vaihdan sukat päivittäin.."

Juna lähtee tossa illalla kohti Hellsinkiä ja huomenissa sitten lento kohti Shanghaita.
Kunhan saan kinkeissä intterwebin toimimaan niin tuun kertoon taas hieman lisää kuulumisia.

Hojohojo.